Maatwerk

Hoe optimaliseer je een bedrijfsproces met een softwareoplossing dat aantoonbaar ook echt een verbetering is? Dat is de vraag waarmee wij dagelijks onze dag mee beginnen. Dat is waar we onze passie vandaan halen. We willen iets maken dat ook echt een verbetering is.

Onze opdrachtgevers verwachten een technische oplossing die waarde toevoegt. Zowel voor het bedrijf als de gebruikers die ermee moeten werken. Dat vraagt om mensen die weten hoe bedrijfsprocessen in elkaar zitten. Onze analyses zijn daarom grondig.  En we spreken de taal van het bedrijf. Bovendien zijn we kritisch. Het is ons doel om tot de kern van de oplossing te komen. Welke oplossingsrichting gaat werken en wat is daarvoor precies nodig? En hoe ontwikkelen we software zodat de gebruiker er alleen voordeel mee behaalt en het niet als belemmering ziet?

Wij zijn softwarebouwers. We zijn goed in het ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties. Voor smartphones, tablets en desktops.  Maar we zijn ook bedrijfskundigen. We hebben van veel branches kennis opgebouwd. En met elkaar beschikken we over meer dan 50 jaar vakkundige ervaring. We hebben ons dan ook ontwikkeld tot meer dan alleen softwarespecialisten. Een ontwikkelproces vraagt tenslotte om heldere communicatie en een gedegen aanpak.

Daarom zijn onze opdrachtgevers trots op ons. En wij op hen. Ontwikkelt u met ons mee?

Oplossingen

Van een handgeschreven briefje naar een smartphone app

Grondwerkerbon DamsteegtAls dienstverlenende organisatie wilt u een akkoord van de opdrachtgever voor de afgenomen dienst (uren). Dit is veelal een proces met urenformulieren die handgeschreven ingevuld en ondertekend moeten worden. Dat kan efficiënter.

InterBrug biedt software waarmee doorlopend uren op een smartphone en tablet worden vastgelegd. Regelmatig, bijvoorbeeld elke week, kunnen die mobiel afgetekend worden door de opdrachtgever. Die ontvangt direct een elektronische kopie mét de ondertekening.

De oplossing van InterBrug bestaat uit een aantal technische componenten. Samen met u nemen wij de gewenste functionaliteit door, waarna een gerichte oplossing voor uw situatie ontstaat.

Graag lichten wij deze oplossing toe aan de hand van een demonstratie.

Digitaal declareren

De tijd die wordt besteed aan het zorgvuldig vastleggen van declaratie is een declaratieproject op zichzelf. Medewerkers moeten het bonnetje goed bewaren en deze meesturen. En samenvattend een aantekening maken op een declaratieformulier en dit tijdig inleveren bij de administratie.  Vervolgens moet de administratie dit nagaan.

En niet elke medewerker heeft alle bonnetjes compleet bij een declaratie. Dus moet contact worden gezocht met de medewerker en moet deze het nagaan. De administratie moet ervoor zorgen dat de declaraties met bonnetjes goed in de boekhouding wordt opgenomen en gearchiveerd. Bij controle wordt hiernaar zorgvuldig naar gekeken.

InterBrug biedt technische componenten waarmee een mobiele oplossing kan worden gebouwd. Hierbij kan de medewerker de bonnetjes eenvoudig mobiel vastleggen (fotograferen) en koppelen aan een declaratie. Deze kunnen doorlopend centraal worden ingezien om te volgen of alle benodigde informatie is vastgelegd.

De medewerker kan deze declaratie vervolgens elektronisch indienen, eventueel voorzien van een akkoord van de de leidinggevende. De administratie verwerkt deze in het bestaande boekhoudpakket.

 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.